Loading...
Teaser image

A Hellmann SSC

A Hellmann Shared Service Center-t 2013-ban hozták létre. A két alapító tag, a Hellmann Worldwide Logistics SE & Co KG és a Gamax Informatikai és Munkaerő-Kölcsönző Kft. közös vállalatot hozott létre, amely tehetséges műszaki, pénzügyi és adatgazda-szakértőkből álló csapatokat rejt, amelyek az Európában, az USA-ban, Ausztráliában és Dél-Afrikában található Hellmann irodáknak nyújtanak szolgáltatásokat. A többségi partner és ezzel a Hellmann Shared Service Center anyaszervezete a Hellmann Worldwide Logistics, egy magántulajdonban lévő családi vállalkozás.

F.A.M.I.L.Y

Anyaszervezetéhez hasonlóan a Hellmann Shared Service Center vállalati DNS-ének középpontjában a család szó által képviselt értékek iránti elkötelezettség áll: integritás, megértés, bizalom és együttműködés. Közös célunk a Hellmann-univerzum hosszú távú fejlődésének biztosítása, hogy ez a jövő generációi számára is számos lehetőséget kínáljon. Röviden: számunkra a Hellmann a F.A.M.I.L.Y.-t jelenti.

Tények & Számok

~1 milliárd

HUF Forgalom

76

Munkavállaló

353

Projekt

2013 óta a Hellmann Shared Service Center több mint 70 szakembert foglalkoztat, és forgalmát közel 1 milliárd forintra növelte.

Történetünk

Büszkék vagyunk arra, hogy a Hellmann lenyűgöző történetének egy kis része lehetünk.

Vezetői Csapat

Portrait Sata Előd
Sata Előd
Managing Director
Portrait Ravasz Nóra
Ravasz Nóra
Executive Assistant
Portrait Csikor Ákos
Csikor Ákos
Java Technology Lead
Portrait Görög Bence
Görög Bence
RPA Technology
Portrait Nagy Tamás
Nagy Tamás
EDI/EAI Technology Lead
Portrait Tafferner Judit
Tafferner Judit
Finance Accounts Payable Lead
Portrait Müller Zsuzsa
Müller Zsuzsa
Finance Accounts Receivable Lead