Loading...
Teaser image

A Hellmann SSC

A Hellmann Shared Service Center-t 2013-ban halapította a Hellmann Worldwide Logistics SE & Co KG és a Gamax Informatikai és Munkaerő-Kölcsönző Kft. A Hellmann tehetséges műszaki, pénzügyi és adatgazda-szakértőkből álló csapatai Európában, USA-ban, Ausztráliában és Dél-Afrikában található Hellmann irodáknak nyújtanak szolgáltatásokat. A többségi partner és egyben a Hellmann Shared Service Center anyaszervezete a Hellmann Worldwide Logistics, egy magántulajdonban lévő családi vállalkozás.

Hellmann Ígéret

Hasonlóan anyavállalatunkhoz, a Hellmann Shared Service Center is büszke arra, hogy egyedülálló vállalati kultúrát képvisel, amelynek alapköveit mindig az integritás, megértés, bizalom és együttműködés adják.

Vállalati kultúránk – a Hellmann Ígéret – az üzleti sikerünk alapja. Egyidejűleg, a globális Hellmann CSALÁD közös vízióval rendelkezik, ami áthatja minden tevékenységünket. Gyorsan változó világunkban, globális családi vállalkozásként, nemcsak első osztályú szolgáltatást kívánunk nyújtani ügyfeleinknek, hanem azt társadalmi és környezeti felelősségünk tudatos vállalásával tesszük. A jobb jövőért. Együtt.

Víziónk – A jobb jövőért. Együtt.

Egy jobb világ létrehozásán dolgozunk, ahol az emberiség óvja a környezetet, ahol a életminőség javul, és a társadalmi egyenlőség valósággá válik. Ezt a világot csak közösen tudjuk megvalósítani fenntartható gazdasági fejlődésre törekedve, minden kreativitásunkat és innováció iránti elkötelezettségünket felhasználva. A globális Hellmann Családként legfőbb felelősségünk, hogy együtt létrehozzuk ezt a jövőt – a logisztika világában.

Küldetésünk

Szenvedélyesen törődünk az emberekkel és világszerte a gazdaságokkal. Megbízható, integrált logisztikai megoldásokat nyújtunk, melyeket technológia, szakértői tudás és vállalkozói szellem hajt. Minden nap összekötjük a világot, hogy fenntartható módon járuljunk hozzá a jobb jövőhöz.

Tények & Számok

~1 milliárd

HUF Forgalom

83

Munkavállaló

353

Projekt

2013 óta a Hellmann Shared Service Center több mint 70 szakembert foglalkoztat, és forgalmát közel 1 milliárd forintra növelte.

Történetünk

Büszkék vagyunk arra, hogy a Hellmann lenyűgöző történetének egy kis része lehetünk.

Vezetői Csapat

Portrait Sata Előd
Sata Előd
Managing Director
Portrait Ravasz Nóra
Ravasz Nóra
Executive Assistant
Portrait Csikor Ákos
Csikor Ákos
Java Technology Lead
Portrait Görög Bence
Görög Bence
RPA Technology Lead
Portrait Nagy Tamás
Nagy Tamás
EDI/EAI Technology Lead
Portrait Müller Zsuzsa
Müller Zsuzsa
Finance Team Lead
Portrait Kelemen Virág
Kelemen Virág
Data Steward Team Lead