Loading...
Teaser image

Impresszum

A Hellmann Shared Service Center vállalat weboldalának tartalmáért, valamint a vállalat reklám- és PR-tevékenységének részeként nyújtott információs és kommunikációs szolgáltatásokért felelős:

Hellmann Shared Service Center Kft.
BAH Center, A épület
1124 Budapest, Fürj u. 2
Magyarország
Tel: +36 1 786 1005
hssc .info@hellmann.com

Cégjegyzékszám: 01-09-183028
Adószám: 24799151-2-43
EU adószám: HU24799151

Felelősségi nyilatkozat

Szolgáltatóként csak a saját tartalmunkért vagyunk felelősek ezeken a weboldalakon. Mi, mint szolgáltatók nem vagyunk kötelesek a weboldalunkon megadott vagy tárolt külső információkat ellenőrizni, illetve a jogellenes tevékenységekre utaló körülményeket kivizsgálni.

Ez nem érinti az információk eltávolítására vagy használatának megakadályozására vonatkozó, az általános,jogszabályokban meghatározott kötelezettségeinket. A felelősségünk azonban ezzel kapcsolatban csak attól az időponttól kezdve áll fenn, amikor a jogsértés a tudomásunkra jutott. Amint tudomást szerzünk egy konkrét törvénysértésről, azonnal eltávolítjuk a kérdéses tartalmat.

Szerzői jog

A honlap üzemeltetője által a honlapokon létrehozott tartalmak és művek a magyar szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá tartoznak. A sokszorosítás, szerkesztés, terjesztés és bármilyen, a szerzői jogi korlátokon kívüli felhasználás csak az adott szerző vagy alkotó előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. A honlapok letöltése és másolása kizárólag magáncélú felhasználásra engedélyezett, kereskedelmi célból nem.

Amennyiben a weboldalon található tartalmakat nem a weboldal üzemeltetője hozta létre, a létrehozó harmadik fél szerzői jogait tiszteletben tartjuk. Amennyiben valamilyen szerzői jogsértés mégis tudomására jutna, kérjük, haladéktalanul tájékoztasson minket erről. Amint tudomást szerzünk a jogsértésről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.