Loading...
Teaser image

A Hellmann Worldwide Logistics

1871-es alapítása óta a Hellmann az egyik legnagyobb nemzetközi logisztikai szolgáltatóvá fejlődött. Nagy teljesítményű termékeinkkel – Légi árufuvarozás, tengeri árufuvarozás, közúti és vasúti szállítás, valamint szerződéses logisztika – mindig a megfelelő megoldást kínáljuk ügyfeleink összetett logisztikai követelményeihez, és a jövőorientált digitális szolgáltatásokra támaszkodunk a maximális átláthatóság és a hatékonyabb ellátási láncok érdekében.

5.0 Mrd.

Euró forgalom

241

Iroda világszerte

20 Millió

Szállítmány évente

13,949

Munkavállaló

Tények & Számok

A Hellmann Worldwide Logistics ma 173 országban 489 irodát és több mint 19 500 embert foglalkoztató világméretű hálózatot képvisel. A Hellmann Csoport 2020-ban 10 601 alkalmazottal mintegy 2,5 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. 

Történetünk

A vadludak

Image

Több mint egy vállalati logó

A vadludak által kreált V alakzat számunkra a tökéletes együttműködés szimbóluma. Egyik állat sem tudta volna egyedül végig csinálni az utat. A vándormadarak a legapróbb részletekig megtervezik repülésüket, együtt mérlegelik a kockázatokat, és kiválóan kommunikálnak egymással. A vadludak egy életen át hűségesek egymáshoz, és erős a felelősségérzetük.

Számunkra ezek olyan tulajdonságok, amelyek szintén a kiváló logisztikai szolgáltató ismérvei közé tartoznak. Ezért a vadlúd több számunkra, mint egy logó, szimbolizálja családi vállalkozásként a filozófiánkat, és sikerünk alapját képezi. A vadliba egy olyan védjegy, amely illik hozzánk.