Loading...
Teaser image

IT Szolgáltatások

A Hellmann Shared Service Center az informatikával kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Folyamatosan arra törekszünk, hogy ne csak fejlesszük, hanem új technológiai területekre is kiterjesszük ezeket a szolgáltatásokat.

Technológiai csapataink többsége az általunk kínált megoldások front- és back-end részét egyaránt lefedik.

Hiszünk a készségfejlesztés fontosságában, ezért nemcsak a technológiai, hanem a módszertani ismeretekbe is befektetünk. IT-csapatunk tagjának lenni azt jelenti, hogy az olyan módszertanok, mint a SCRUM vagy az Agile nem rendkívülinek, inkább hétköznapinak számítanak.

Image

A technológiai spektrum nem csak a “klasszikus” Java, Visual Basic, C# és SQL technológiákat foglalja magában, csapataink kipróbálhatják magukat Angular, WPF, UIPath, Apex, Kotlin, Elastic Search, TIBCO, Software AG, AWS szolgáltatások és még sok-sok más területen is.

Hiszünk abban is, hogy elismerésünket és megbecsülésünket munkatársaink felé a legjobban úgy tudjuk kifejezni, ha minden egyes csapattagot bátorítunk és felkészítünk a karrierútjára.

Az anyaszervezetünk számos stratégiai projektjén való munka azt jelenti, hogy a Hellmann SSC csapatánál sokkal nagyobb F.A.M.I..L.Y. részesei lehetünk. Ezekben a projektekben való részvételünk egyben a Hellmann képességeinkbe vetett bizalmának kifejezése is. Ez csapataink minden egyes tagja számára egy nemzetközi közösségbe nyit ajtót.