Loading...
Teaser image

Pénzügyi szolgáltatások

Bár kicsit később kezdtünk bele, az IT-hez hasonlóan a pénzügyi csapataink is széleskörű könyvelési, banki szolgáltatást nyújtanak, mindmellett kapcsolt vállalatok közötti elszámolást is végznek.

Image

Míg a szállítói számlákkal foglalkozó szakértőink ICR-számlafeldolgozással, fizetési felszólítással, folyószámla-  és átvezetési számla egyeztetésével foglalkoznak, a feladatok listája, és így a munkakörök változatossága is folyamatosan bővül. Ezért a sok SSC-re jellemző buktatók, nevezetesen az ismétlődő feladatokból eredő motiváció csökkenése alig ismert fogalom az AP (szállítói) csapatban.

A követeléskezelési szakértői csapat számos összetett esettel foglalkozik a behajtási és a banki területen. A munka fontosságát azonban nem csak a komplexitás mutatja, hanem a csoport által feldolgozott ügyek pénzügyi hatása is, mely jelzi a központ mennyire bízik ebben az egységben.

Végül, de nem utolsósorban, a Hellmann vállalatok közti elszámolás európai központjának Budapestre helyezésével a Hellmann igazolta, hogy a budapesti SSC mennyire jól integrálódott a globális F.A.M.I.L.Y. hálózatba.